güncelleme: yayınlama:

BİLGİ İşletme Fakültesi AACSB üyesi oldu.

BİLGİ İşletme Fakültesi  AACSB üyesi oldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi 5 Haziran 2018 tarihinde, işletme alanında eğitim veren fakültelerin en eski küresel akreditasyon kurumu olan AACSB  (Association to Advance Collegiate Schools of Business) üyesi oldu.

İşletme eğitiminde inovasyonun hızlanması için bilginin ve başarılı uygulamaların paylaşımına adanmış, işletme eğitimi veren fakülteler, firmalar, sivil toplum ve kamu kuruluşlarından oluşan AACSB International, işletme eğitimindeki ve sektördeki en başarılı beyinleri bir araya getirerek ortak hedef olan gelecek nesillerdeki büyük liderleri yetiştirmek için çalışmalarını hedefler.

Bu üyelik İstanbul  BİLGİ  İşletme Fakültesini, işletme eğitimini geliştirmek için kurulmuş dünyanın en büyük işletme okulları ağının bir parçası  haline getirdi. BİLGİ İşletme Fakültesi  bu birliğe dahil olarak, dünyanın 100 ülkesinden en iyi işletme eğitmenleri ve sanayi liderleri ile iletişim kurma imkanıyla birlikte, işletme programları ve fakülteleri için hazırlanmış sınırsız eğitim ve bilgileşim (benchmarking) kaynağına ulaşma imkanı da kazandı. AACSB International kıtalararası pek çok faaliyet, çeşitli yayınlar, veri kaynakları, endüstriyel raporlar ve verilere de erişim sağlayarak  BİLGİ İşletme Fakültesi’nin  başarılarını destekleyecektir.