Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Değerli Öğrencilerimiz,

İngilizce Yabacı Dil Yeterlilik Sınavı 15 Mart 2014 tarihinde yapılacaktır. sınav yeri ve saati için tıklayınız. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimizin, sınav başlama saatinden 15 dakika önce sınav yerinde, kimlik kartlarıyla birlikte hazır olmaları gerekmektedir. Kimlik belgesi getirmeyen öğrencilerimiz sınava alınmayacaktır. Sınavla ilgili talimatlar için tıklayınız.

Sınav sonuçları 18 Mart 2014 tarihinden itibaren bilgiedu.net uzantılı e-posta hesapları, öğrenci SIS sayfaları ve web sayfamız aracılığıyla duyurulacaktır.

NOT: 15 Mart 2014 tarihinde geçerli sebebini belgeleyerek sınava giremeyecek olan ve ofisimizce talebi kabul edilmiş olan öğrenciler, bu sınava girmeyecek olup 23-25 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan sınava gireceklerdir. Ancak, bu öğrenciler yalnızca Bahar Dönemi için hareketliliğe katılabileceklerdir.

Tüm Öğrencilerimize sınvda başarılar dileriz.

15 Mart 2014 Cumartesi günü Mecidiyeköy (Trump Towers)-Kuştepe güzergahında 08:15 -14:30 arası ring halinde shuttle hizmeti verilecektir.