İngilizce Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

2014 – 2015 Akademik Yılı Değişim Programları ve 2013 – 2014 Akademik Yılı  Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında başvuru çağrımız kapsamında, İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları için tıklayınız

2013 – 2014 Akademik Yılı Değişim Programları kapsamında şu anda yurt dışında olan öğrencilerimizin, bir önceki sınav notlarının geçerli olacağını hatırlatmak isteriz.

Sınava katılmayan öğrencilerimiz ile ilgili olarak, kabul edilebilir bir belge (devlet hastanesinden alınan bir sağlık raporu, askerlik belgesi vb.) ile kanıtlanamayan hiçbir mazeretin kabul edilmeyeceğini bildiririz. Özel hastaneden sağlık raporu olan öğrencilerimizin olması durumunda, bu rapor üniversitemiz doktorlarına onay için gönderilecek olup, onay gelmemesi halinde tarafımızca da kabul edilmeyecektir.

Sınavda başarılı olan öğrencilerimiz için Yerleştirme Mülakatlarının tarihleri 26 Mart tarihi itibarıyla sizlere duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimiz duyurularımızı, takvimimizi ve varsa eksik belgelerini takip etmekle yükümlüdürler.

Sınava girmiş ancak başarısız olmuş öğrencilerimiz ile, sınava girmediği halde kabul edilebilir bir mazeretini belgeleyen öğrencilerimiz 23-25 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan İngilizce Dil Yeterlilik Sınavına girebilecekler ve başarılı olmaları durumunda hareketlilik hakkından faydalanabileceklerdir. Bu sınavla ilgili duyuru önümüzdeki aylarda yapılacaktır.