Erasmus Staj Programı Mülakatları

2013 – 2014 Akademik Yılı Erasmus Staj Programı kapsamında başvuran ve İngilizce Yabancı Dil Yeterlilik sınavından başarılı olan öğrencilerimizle 27 Mart 2014 Perşembe günü saat 14:00’te mülakat düzenlenecek olup, bahsedilen tarihte E-2 203 No’lu derslikte olmanız beklenmektedir. Toplamda 1 saat süreceğinden, kesinlikle tam vaktinde gelmeniz, zamanın verimli kullanılması açısından önem arz etmektedir.

Mülakat tarihine kadar eksik belgesi olan öğrencilerimiz varsa, acilen tamamlamaları gerektiğini ve mülakata katılımın “mücbir sebepler” dışında zorunlu olduğunu hatırlatmak isteriz. Mücbir sebeplere ilişkin bilgiyi İstanbul Bilgi Üniversitesi Sınav Yönetmeliği’nin 30. Madde’sinde bulabilirsiniz.