Değişim Programları 2. başvuru ile ilgili duyuru

Değerli öğrencilerimiz,

İlk başvuru döneminde İngilizce sınavından başarılı olmuş ancak yerleştirildiği üniversiteyi kabul etmediği için hareketliliğini iptal eden öğrencilerimizin, 2015 Bahar Dönemi’nde bir partner üniversiteye yerleştirilmek istemeleri halinde 2. Başvuru döneminde 16 Haziran 2014 saat 17:00’ye kadar yeniden başvurmak zorundadırlar. Aksi takdirde ilk başvuruları, ikinci çağrı döneminde yeniden İngilizce Dil Yeterlilik Sınavına girmek ve/veya bir partner üniversiteye yerleştirilmek için geçerli olmayacaktır. Bahsi geçen öğrenciler arasından dileyen öğrencilerimiz 2. Başvuru dönemindeki başvurusunu gerçekleştirdikten sonra ikinci defa İngilizce sınavına girmeyebilir ve ilk sınavdaki notlarının geçerli sayılmasını talep edebilirler.

Bilginize sunarız