İkinci Çağrı - İngilizce Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları

2014 – 2015 Akademik Yılı Değişim Programları ve 2014 – 2015 Akademik Yılı  Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında başvuru çağrımız kapsamında, İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları için tıklayınız. Başvuru sayfamızda belirtildiği üzere 55 ve üzeri puan almış olan öğrencilerimiz başarılı olarak kabul edilmektedir.

Sınava katılmayan öğrencilerimiz ile ilgili olarak, Yabacı Dil Yeterlilik Sınavı duyurumuzda belirtildiği üzere 24 Haziran 2014 tarihindeki sınavın, 2014- 2015 Akademik Yılı için düzenlenmiş olan son sınav olması sebebiyle sınava katılamayan öğrencilerimizin dilekçe veya raporları kabul edilemeyecektir.

Sınavda başarılı olan öğrencilerimiz için Yerleştirme Mülakatlarının tarihleri 3 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimiz duyurularımızı, takvimimizi ve varsa eksik belgelerini takip etmekle yükümlüdürler.

Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz 3 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 17:00’ye kadar Kuştepe Kampüsü İngilizce Dil Programları Biriminden Ayşe Sefer Hanım’a (ayse.sefer@bilgi.edu.tr – 0212 311 61 79) itiraz dilekçeleriyle birlikte başvurabilirler. Maddi hata İtiraz dilekçesi örneği için tıklayınız.