Değişim Programları Dil Sınavı

Değişim Programları Dil Sınavı (Yazılı ve sözlü) 12 Mart 2016 Cumartesi günü saat 09:00’da Kuştepe Kampüsü’nde yapılacaktır. Sınav ile ilgili yer ve saat bilgisi için tıklayınız: Yazılı sınav ve Sözlü sınav

Sınav saatlerinden en az 15 dakika önce sınav yerinizde, öğrenci kimliğiniz ile birlikte hazır bulunmanız gerekmektedir. Kimliği olmayan öğrencilerin sınava girmesine izin verilmeyecektir.

12 Mart 2016 Cumartesi günü saat 08:15 ve 08:30 saatlerinde Trumph Tower- Kuştepe arasında shuttle servisimiz olacaktır.

11 Mart 2016 saat 12:00’ye kadar Uluslararası Merkez’e herhangi bir bildirimde bulunmadan sınava girmeyen öğrencilerin, gelecek sene yapacakları başvuruda Erasmus puanlarından -5 puan düşürülecektir.

Sınav sonuçları 18 Mart 2016 tarihinde duyurulacaktır. Duyurularımız için bilgiedu.net uzantılı mail adreslerinizi ve websitemizi takip etmenizi rica ediyoruz. BİLGİ e-mail adresine ulaşmak için lütfen tıklayınız.