Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Değerli Öğrencilerimiz,

 

Aşağıda bulabileceğiniz yerleştirme listesinde yer alan öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi aday öğrencisi olarak staj yapmak üzere bir kuruma yerleştirilmiştir.

 

Yerleştirme listemizde yer alan öğrencilerimiz staj hareketliliğini gerçekleştirmeyi kabul ettiklerine dair Taahhütname’yi doldurup imzalayarak 15 Nisan 2016 tarihine kadar merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir.

Yerleştirme listesi için tıklayınız.

Erasmus programı ile bir kurumda staj hareketliliği için yerleşmiş olan öğrencilerimizden, bu hakkından vazgeçmek isteyen öğrencilerimiz, Erasmus iptal dilekçesini doldurup imzalayarak en geç 25 Mayıs 2016 tarihine kadar ofisimize iletmelidirler. Aksi takdirde, Fakülte Yönetim Kurulu’ndan kendileri için gidecekleri döneme ait izin kararı çıkacağından, iptal ettikleri dönemde ders seçemeyeceklerdir.
Ekli liste, Erasmus Staj Programı öğrencilerimizin hibe almaya hak kazandıklarına yönelik bir liste olmayıp yalnızca Erasmus Değişim programı kapsamında yerleştirildiklerini göstermektedir. Öğrencilerimizin hibe alması garanti değildir. Hibe almaya hak kazanacak öğrencilerimizin hibe haklarından feragat etme hakları bulunmaktadır. Hibe çıkması durumunda öncelikle tüm öğrencilerimiz 2 ay üzerinden hibelendirilecektir.
Tarihi daha sonra duyurulacak olan ve staj programı ilgili tüm süreç hakkında bilgi paylaşımını gerçekleştireceğimiz ORYANTASYON PROGRAMINA katılım tüm yerleşmiş öğrencilerimiz içinZORUNLUDUR. Bu programa katılmadığınız takdirde, ihtiyacınız olan pek çok bilgiyi kaçırabilir ve değişim hareketliliğiniz sırasında zorluk yaşayabilirsiniz.