2016-2017 Güney Kore Yaz Okulu Yerleştirme Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Listelerde yerleştirilmiş olan öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi aday öğrencisi olarak bir partner üniversitemize yerleştirilmiş olup nihai kararı, partner üniversitelerimize öğrenciler tarafından yapılacak başvurudan sonra partner üniversite tarafından verilecektir.

Güney Kore Yaz Okulu Yerleştirme Listesi

Lütfen aşağıdaki bilgileri sonuna kadar okuyunuz. Aşağıdaki bilgilerin içerdiği prosedürün takibinden öğrencilerimiz sorumludur.   

     Yerleştirme listemizde, yerleştirildiği partner üniversite ve dönemi kabul eden öğrencilerimizin kabul ettiklerine dair Taahhütname’yi doldurup imzalayarak 8 Nisan 2016 tarihine kadar merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir. aksi takdirde, nominasyon (aday gösterme) işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

Yaz okulu programı ile bir partner üniversiteye yerleşmiş olan öğrencilerimizden, bu hakkından vazgeçmek isteyen öğrencilerimiz, iptal dilekçesini doldurup imzalayarak en geç 15 Nisan 2016 tarihine kadar ofisimize iletmelidirler.
Listede Yedek olarak belirtilen öğrenciler, sadece o üniversite için yerleştirilmiş olan öğrencilerin haklarından vazgeçmeleri halinde yedek sıralamasına göre yerleştirilebileceklerdir. Böyle bir durumda kendilerine e-posta aracılığıyla bilgi verilecektir.
Partner üniversitelere başvuru prosedürünü takip etmek öğrencimizin sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin yerleştirildiği partner üniversitenin, merkezimize iletmiş olduğu bir başvuru bilgisi e-postası olması halinde, bu e-posta öğrencimizle paylaşılacaktır. Üniversitelerin başvuru son tarihlerinin çok yakın olması sebebiyle, bu üniversitelere yerleştirilmiş öğrencilerimizin derhal işlemlere başlaması gerekmektedir. Öğrencilerimiz, başvurularını yapmadan önce, merkezimizden partner üniversiteye ve öğrencimize iletilecek olan bir nominasyon e-postasını beklemelidirler.