Değişim Programları Dil Sınavı

Değerli Öğrencilerimiz,

Değişim Programları Dil Sınavı (Yazılı ve sözlü) 14 Haziran 2016 Salı günü saat 09:30’da Kuştepe Kampüsü’nde yapılacaktır. Sınav ile ilgili yer ve saat bilgisi için lütfen tıklayınız (Yazılı Sınav - Konuşma Sınavı). Sınav saatlerinden en az 15 dakika önce sınav yerinizde, öğrenci kimliğiniz ile birlikte hazır bulunmanız gerekmektedir. Kimliği olmayan öğrencilerin sınava girmesine izin verilmeyecektir.

10 Haziran 2016 saat 12:00’ye kadar Uluslararası Merkez’e herhangi bir bildirimde bulunmadan sınava girmeyen öğrencilerin, gelecek sene yapacakları başvuruda Erasmus puanlarından -5 puan düşürülecektir.

Sınav sonuçları 20 Haziran 2016 tarihinde duyurulacaktır. Duyurularımız için bilgiedu.net uzantılı mail adreslerinizi ve websitemizi takip etmenizi rica ediyoruz.