Güney Kore 2017 Yaz Okulu Başvuruları

İstanbul Bilgi Üniversitesi Güney Kore’nin saygın üniversiteleri ile yapmış olduğu ikili anlaşmalar sayesinde öğrencilerini yaz programlarına gönderiyor. Bu yaz okullarında öğrenciler Kore Dili ve Kültürü derslerini alabiliyorlar. Bilgi öğrencileri, yaz programı çerçevesinde Kore’de düzenlenen çeşitli gezilere katılabiliyor ve farklı kültürler hakkında bilgi ve tecrübe sahibi oluyorlar.

Bu yaz döneminde BİLGİ Öğrencilerine 2 farklı yaz okulu opsiyonu sunulmaktadır:

Ücretsiz Program Opsiyonu & Ücretli Program Opsiyonu

Ücretsiz Program Opsiyonu

Hanyang University:

Program tarihleri: 3 Temmuz - 28 Temmuz 2017

Program ayrıntıları için tıklayınız.

Şu anda Hanyang Uluslararası Yaz Okulu 2017 için sadece 2 tane öğrencimizi ücretsiz gönderebiliyoruz. Bu olanaktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin, programa aday olmak için online başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 16 Şubat- 24 Şubat 2017 Başvuru linki

Öğrenciler, yalnızca öğrenim ücretlerini ödemekten muaf olduklarını anlamalıdır.

Öğrenciler konaklama, uçak biletleri, vize, kişisel harcamalarından sorumlu olacaklardır.

Başvuru linki

Başvuru Kriterleri:

Lisans programının ilk yılının başarıyla tamamlanması
Program sadece lisans öğrencilerine açıktır. Minimum not ortalamanız  2,50 CGPA

Niyet mektubu: Neden Güney Kore yaz programına katılmak istiyorsunuz? (300 kelime)
Dil Yeterliliği: :

BİLET Score: 70
IELTS Score 6.0
TOEFL 80

Başvuru linki

Ücretli Program Opsiyonu

Chungnam National University (CNU):

CNU, BİLGİ Öğrencilerine ayrıcalıklı olarak partner indirimi sunmaktadır. Bu programa katılmak isteyen öğrencilerimizin doğrudan CNU partnerlerimiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program ayrıntıları için tıklayınız

Daha fazla bilgi için, moonsukim@cnu.ac.kr adresine mail atabilirsiniz.

Öğrenciler partner üniversite tarafından kabul onayını aldıktan sonra Seçilen Öğrenciler için İzlenecek Adımları takip edeceklerdir.