Erasmus+ 2017/18 akademik yılı İngilizce dil sınavı sonucu

güncelleme: yayınlama:

Değerli öğrencilerimiz,

2017 – 2018 Akademik Yılı Değişim Programları başvuru çağrımız kapsamında başvuran öğrencilerimiz için düzenlenen, İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Başvuru sayfamızda belirtildiği üzere 55 ve üzeri puan almış olan öğrencilerimiz başarılı olarak kabul edilmektedir. 50 – 54 arası puan almış olan öğrencilerimiz ise sadece Almanca, Fransızca gibi diğer dillerde eğitim verilen üniversitelerden birine yerleştirilebilirler. Bu şartı sağlayan öğrenciler, hangi dilde eğitim göreceklerse o dil için web sitemizde belirtilen Üniversitenin talep ettiği seviyede Dil Yeterlilik belgesi veya bu dilde eğitim veren liselerden birinin diplomasını Uluslararası Merkez’e 20 Mart 2017 saat 12:00’ye kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Yerleştirme sonuçları 5 Nisan 2017 tarihinde web sitemizde ve öğrencilerimizin bilgiedu.net uzantılı maillerine gönderilecek bilgilendirme ile duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimiz Uluslararası Merkez/Erasmus duyurularını, takvimimizi ve varsa eksik belgelerini takip etmekle yükümlüdürler. 2017-2018 Akademik Yılı Erasmus Takvimi için tıklayınız. Eğer IELTS/TOEFL belgesi isteyen bir üniversiteyi tercih ettiyseniz IELTS/TOEFL skor belgeniz (en geç 20 Mart 2017 saat 12:00 tarihine kadar belgenizi Erasmus ofisine teslim etmekle yükümlüsünüz)

Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz, dilekçelerini sadece 16 ve 17 Mart 2017 günleri arasında saat 12:00’ye kadar Kuştepe Kampüsü Kuştepe Yeni bina 503 no’lu ofise teslim edebilir ya da İngilizce Dil Programları Biriminden Sema Şimşek (sema.simsek@bilgi.edu.tr)  ve Burcu Karataş’a  (burcu.karatas@bilgi.edu.tr) mail atabilirler.