Erasmus+ İkinci Çağrı Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

güncelleme: yayınlama:


Aşağıda bulabileceğiniz Erasmus Staj Hareketliliği yerleştirme listesinde yer alan öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi aday öğrencisi olarak staj yapmak üzere bir kuruma yerleştirilmiştir. Yerleştirme listemizde yer alan öğrencilerimiz staj hareketliliğini gerçekleştirmeyi kabul ettiklerine dair katılım teyit dilekçesini doldurup imzalayarak 10 Temuz 2017 tarihine kadar erasmus@bilgi.edu.tr adresine iletmeniz gerekmektedir.

Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme listeleri aşağıda yer almaktadır.





 
İstanbul Bilgi University 2017-2018 Academic Year Erasmus Traineeship Program Final Placement List


#
Student ID
Faculty
Department
Placed Institution
Country
Erasmus Score


1
11332077
FACULTY OF COMMUNICATION (3)
Advertising Undergraduate Program (32)
OOOIIO ARCHİTECTURE
SPAIN
77,715


2
11395057
Faculty of Architecture (12)
Architecture Undergraduate Program (95)
GALERİA MAXO
SPAIN
80,15

 

Erasmus programı ile bir kurumda staj hareketliliği için yerleşmiş olup öğrencilerimizden, bu hakkından vazgeçmek isteyenler , Erasmus iptal dilekçesini doldurup imzalayarak en geç 10 Temmuz 2017 tarihine kadar ofisimize iletmelidirler. Aksi takdirde, Fakülte Yönetim Kurulu’ndan kendileri için gidecekleri döneme ait izin kararı çıkacağından, iptal ettikleri dönemde ders seçemeyeceklerdir.

 

Takvim açısından 2017-18 akademik yılı içerisinde staj yapacak öğrencilerimizin listesi, Erasmus Staj Programı öğrencilerimizin hibe almaya hak kazandıklarına yönelik bir liste olmayıp yalnızca Erasmus Değişim programı kapsamında yerleştirildiklerini göstermektedir. Öğrencilerimizin hepsinin hibe alması garanti değildir. Hibe almaya hak kazanacak öğrencilerimizin hibe haklarından feragat etme hakları bulunmaktadır. Hibe çıkması durumunda öncelikle kurallar gereği ilk etapta tüm öğrencilerimiz minimum 2 ay üzerinden hibelendirilecektir. Daha sonra ek hibe başvurumuz olumlu sonuçlanır ise kalan süreler için tekrar bir değerlendirme yapılıp hibe tahsisatı yapılabilir.