Bahar 2018 İkili Değişim ve İsviçre Hareketlilik Programı Başvuruları Başlamıştır

Bahar 2018 Dönemi için İkili Değişim ve İsviçre Değişim Programlarına katılma şansınız devam ediyor!

İkili Değişim Başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

İsviçre Hareketlik  Başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Başvuru ve Duyuru Tarihleri:

Başvuru: 22 Eylül – 1 Ekim 2017, arası başvuru sistemi ERA acık olacaktır. 1 Ekim saat 5’te sona erecektir.
Nominasyon Duyuru Tarihi: 2 Ekim, 2017

Başvuru formunu doldurmanız, 2018 Bahar Dönemi’nde hareketliliğe katılacağınızı garantilememektedir. Başvuru dönemi bittikten sonra öğrencilerin GNO, Dil Yeterlilik Sonuçları (TOEFL ve IELTS) ve motivasyon mektupları değerlendirilecek, başvuruları kabul edilen öğrenciler Uluslararası Merkez tarafından partner üniversitelere aday gösterileceklerdir.

Yerleştirme Sonuçları 2 Ekim 2017 tarihinde e-mail ile duyurulacaktır.