BİLGİSpor öğrencisi Onat Karabıçak’ın yer aldığı grup Sports International Yarışması’nda 1. oldu.

26-30 Kasım 2018 tarihlerinde Hollanda’nın Den Haag şehrindeki The Hague Üniversitesi'nde yapılan Sports International Yarışması’nda Üniversitemiz Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Onat Karabıçak’ın yer aldığı grup 1. oldu.

Yarışmaya İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Finlandiya ve Hollanda’dan toplam 40 öğrenci katıldı. Öğrencilerimiz diğer öğrencilerle birlikte yer aldıkları gruplarda modern spor yönetimi ortamında karşılaşılan yönetimsel sorunlara çözüm önerileri aradılar. Yapılan sunumlar sonrasında kazananlar jüri üyelerinin oyları ile açıklandı.

Yarışmanın ardından dünyanın en büyük spor üreticilerinden Nike firmasının Amsterdam’daki Avrupa merkezini ziyaret eden öğrencilerimiz Nike EMEA Finansal Kontrol Direktörü Cem Karamürsel ile bir araya gelip Nike’ın operasyonları hakkında tartışma imkanı yakaladılar.

Değerlendirme sonucunda birinci seçilen grubun üyelerinden öğrencimizden Onat Karabıçak’ı ve yarışmaya katılan tüm BİLGİ Spor öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Görseller