SUEZ WTS-BİLGİ Akademik İşbirliği

güncelleme: yayınlama:

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü ve SUEZ WTS firması arasında akademik işbirliğini ve karşılıklı mühendislik anlayışını teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla, 23 Ocak 2019 tarihinde üç yıl süreli bir  iyi niyet protokolü imzalandı. 

İmza törenine SUEZ WTS Güç Santralleri’nden Avrupa Sorumlusu Alper Tunga Dost, Türkiye Ülke Müdürü Sever Can, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Rektör Vekili Prof. Dr. Ege Yazgan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkant Ali Çetin, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Füsun Tut Haklıdır katıldı. 

Yapılan iyi niyet protokolü, enerji alanında karşılıklı bilgi alışverişinin yanı sıra; ilgili bölüm öğrencilerinin bitirme projelerinde firma tarafından destek sağlanması ve Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencilerine staj pozisyonları sağlanmasını da içermektedir.

Suez WTS enerji, maden, çevre ve endüstri alanlarında mühendislik çözümleri geliştiren, kaynakların sürdürülebilirliği ve verimliliği üzerine 5 kıtada çalışan, 160 yıllık tecrübeye sahip uluslararası bir firmadır. Suez WTS web sitesi: https://www.suez.com/en

Görseller