Prof. Dr. Yeşim Atamer’e Hamburg Üniversitesi tarafından Fahri Hukuk Doktoru unvanı verildi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Bern Hukuk Fakültesi’nin Medeni Hukuk öğretim üyesi Prof. Dr. Yeşim M. Atamer, Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından, Doctor iuris honoris causa (Dr. iur. h. c.) ya da Fahri Hukuk Doktoru unvanının verilmesine layık bulunmuştur.

Prof. Dr. Yeşim Atamer’in akademik çalışmalarının uluslararası düzeyde de takdirle karşılanması ve Avrupa’nın seçkin üniversitelerinden biri olan, Hamburg Üniversitesi tarafından böyle bir payeye layık bulunması, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi için gurur verici bir gelişmedir. Kendisini içtenlikle kutluyoruz.

Görseller