BİLGİ Research Development Innovation 2020 programı proje çağrısı!

güncelleme: yayınlama:

Ar-Ge ve inovasyonu teşvik etmek amacıyla başlatılan BİLGİ Research Development Innovation (RDI) 2020 programına katılarak disiplinlerarası araştırma projelerinize destek alabilirsiniz.

BİLGİ RDI 2020 programı, ülkemizde ve dünyada toplumsal, ekonomik ve teknolojik alanda yaşanan sorunları ortaya koyarak bu alanlarda çözüm üreten araştırma projelerini desteklemeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda sonuç odaklı, izlenebilir hedefleri olan, ilgili bilim veya teknoloji alanının dinamiklerini gözeten, yurtdışı kurumlarla işbirliğini geliştirmeye yönelik projeler program kapsamında sunulan fondan yararlanabilecek. 

BİLGİ RDI 2020 programına “Belirsizlik, Karar Alma, Simülasyon”, “Eşitsizlik, Ayrımcılık, Göç”, “İş, İnovasyon, Mekân”, “Sürdürülebilir Kalkınma”, “İnsan-Teknoloji Etkileşimi” konu başlıkları altında yürüteceğiniz araştırma projenizle başvurabilirsiniz. Proje konuları için tıklayınız

BAŞVURU TAKVİMİ
2 Ocak 2020 - Proje Çağrısı
17 Şubat 2020 - Başvuruların First Draft olarak son teslim tarihi
2 Mart 2020 - Geri bildirim
1 Nisan 2020 – Proje teslim tarihi
2 Mayıs 2020 - Sonuçların açıklanması


Programa katılım koşullarına ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

 
Programa katılmak için BİLGİ RDI Proje Başvuru Formu ve BİLGİ RDI Proje Bütçe Formu’nu doldurarak Rektörlüğe iletmeniz gerekmektedir. Sorularınız için Semih Yücel ile iletişime geçebilirsiniz. 


BİLGİ RDI Proje Başvuru Formu’nu indirmek için tıklayınız. 

BİLGİ RDI Proje Bütçe Formu’nu indirmek için tıklayınız.