santralistanbul Kampüs içi Otopark Aboneliği

güncelleme: yayınlama:

12 Şubat 2020-12 Haziran 2020 dönemi için geçerli olacak şekilde otopark abonelik işlemi yapmak  isteyen santralistanbul Kampüsü lisans-önlisans öğrencilerimizin taleplerini; ad-soyad, öğrenci numarası, araç plakası* ve öğrencisi oldukları bölüm bilgisini içerecek şekilde 10 Şubat 2020 saat 15.00’e kadar  otopark@bilgi.edu.tr adresine iletmelerini rica ediyoruz. Başvuruların değerlendirmeye alınması için başvurunun BİLGİ öğrenci e-posta adresinden (@bilgiedu.net uzantılı) yapılması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Abonelik başvurusu kabul edilen öğrencilerimize  11 Şubat 2020 saat 17.30’da SMS ve e-posta ile bilgi verilecektir.

Otopark aboneliğine hak kazanan öğrencilerimiz, 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00’de santralistanbul Kampüsü, E2-303’de noter huzurunda yapılacak kurayla tespit edilecektir. Kura çekimi öğrencilerimize açık olarak gerçekleştirilecektir. Asil listeden kazanan 750 ve yedek listede yer alan 250 öğrencimize 12 Şubat saat 18.00’de SMS ve e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.  

Asil listeden otopark abonelik hakkı kazanan öğrencilerimizin abonelik işlemlerini 17 Şubat 2020 saat 17.00’ye kadar gişe ödeme noktasından tamamlamaları gerekmektedir. Asil listedeki öğrencilerimizin bu tarihe kadar işlemlerini tamamlamaması durumunda,  yedek listedeki öğrencilerimiz kura sırasına göre abonelik yenilemeye davet edilecektir. Yedek öğrencilerimizin bilgilendirilmesi 19 Şubat 2020 tarihinde SMS ve e-posta yoluyla yapılacak; 22 Şubat saat 17.00’ye kadar abonelik işlemlerini tamamlamaları rica edilecektir.

Yapılacak kuraya sadece bölümleri santralistanbul Kampüsü’nde yer alan ve ders kaydı yaptırmış öğrencilerimizin başvuru hakkı olduğunu ve 12 Şubat 2020-12 Haziran 2020 arası geçerli olacak üyeliklerin 4 aylık abonelik ücreti karşılığı olacağını hatırlatmak isteriz.  

Hak kazanılan abonelikler santralistanbul Kampüs içi otoparka kurulmuş olan plaka tanıma sistemine entegre olarak öğrenci kimlik kartı ve plakaya tanımlanacaktır.

Kazanılan aboneliği yalnızca kazanan öğrencinin teslim alabileceğini, aboneliğin devir edilemeyeceğini , abonelik başvurusu yapılan plakada değişiklik yapılamayacağını hatırlatmak isteriz.

 

* Kuraya katılmak için e-posta yoluyla başvuran öğrencilerimizin ad-soyad, öğrenci numarası ve araç plaka bilgilerinin kuranın noter huzurunda yapılacak olması nedeniyle ilgili noter ile paylaşılacağını; kura sonucunun öğrencilere SMS ve e-posta ile bildirileceğini hatırlatırız. Aynı araç plakasıyla birden fazla başvuru olması durumunda, çekiliş sonrasında araç ruhsat bilgilerine göre başvuru geçerlilik değerlendirmesi yapılacaktır.

**Engelli raporu bulunan öğrencilerimiz çekilişe katılmadan abonelik hakkı kazanacaklardır.