IDP IELTS ile Kurumsal Anlaşma

güncelleme: yayınlama:

Üniversitemiz Küresel Yetenek Yönetim Merkezi (BİLGİTalent), öğrencilerimizin IELTS sertifikasına daha uygun bir ücretle sahip olabilmesi için IDP IELTS firması ile anlaşmasını yenilemiştir.

Bu anlaşma çerçevesinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri hem değişim programları başvurularında hem de diğer amaçlarla kullanmak üzere Academic ya da General modüllerdeki CD-IELTS (bilgisayarlı IELTS) sınavını 31 Aralık 2020 tarihine kadar 1100 TL yerine 900 TL’ye alabilecekler. Öğrencilerimizin indirimden faydalanabilmesi için bilgiedu.net uzantılı e-mail adreslerini kullanması gerekmektedir. Ödemeler sadece nakit ve EFT/ havale şeklinde gerçekleşecektir. CD-IELTS haftanın her günü günde üç defa düzenlenmektedir. Sınav sonuçları ise 5-7 gün arasında alınabilmektedir.

Sınava Katılım

Kayıtlar whatsapp üzerinden gerçekleşecektir. Adayların aşağıdaki bilgileri 0535 0 184 184 numaralı hatta göndermeleri gerekmektedir:

  • Sınav modülü (Academic-General)
  • Sınava girmek istenen tarih ve lokasyon
  • bilgiedu.net uzantılı e-mail adresi
  • TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı önyüzünün renkli taranmış hali

Bu süreçten sonra, öğrencilerin kaydı oluşturulup havale için banka bilgileri ve myieltsessentials’a ait kullanıcı bilgileri gönderilecektir. Bu bilgiler IDP IELTS’in kayıt oluşturması için yeterli olacaktır.

Sonraki aşamada ise adayların TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı önyüzünün renkli taranmış halini ve dekontlarını ielts.istanbul@idp.com adresine göndermeleri gerekmektedir.