Mezun adayı öğrenciler için önemli duyuru

Sevgili Mezun Adayı Önlisans ve Lisans Öğrencilerimiz,

Mezuniyet törenlerine katılım koşullarıyla ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

2019-2020 Akademik Yılı Güz ve Bahar Dönemleri başında web sayfamızda duyurulduğu üzere lisans programlarında 8’inci döneminde, önlisans programlarında ise 4’üncü döneminde olan öğrencilerimizin bu yılki mezuniyet törenlerine doğrudan katılım hakkı olacaktır.

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde lisans programlarında 7’inci, önlisans programlarında ise 3’üncü döneminde kayıtlı olup en geç 2020 Yaz Okulu sonunda kredilerini tamamlayarak mezun olma ihtimali olanların 1 Nisan 2020 mesai bitimine kadar bağlı oldukları fakülte veya yüksekokul sekreterliklerine yazılı olarak e-mail den başvurmaları gerekmektedir. Bu koşullarda olan öğrencilerimiz, fakülte veya yüksekokul kurullarında alınacak karara göre mezuniyet töreni listelerinde yer alabileceklerdir. 1 Nisan 2020 sonrasında yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Üniversitemizin 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta süreyle kapalı olması nedeniyle başvuru süresinde bir değişiklik planlanmamış olup, şahsen dilekçe ile yapmanız gereken başvuruyu, kampüslere gelmeden de, öğrenci  e-postanız ile ilgili fakülte veya müdürlük sekreterliğine yapabilirsiniz. Fakülte veya Müdürlük sekretaryası yetkilerinin e-posta adreslerine aşağıdadır.

Hukuk Fakültesi                                               ismet.tolunay@bilgi.edu.tr

İletişim  Fakültesi                                             nese.bulbulkaya@bilgi.edu.tr

İşletme Fakültesi                                              ilknur.deger@bilgi.edu.tr

Mimarlık Fakültesi                                            omur.barutcu@bilgi.edu.tr