Üniversitemizde uzaktan eğitim sürecine dair önemli duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Dünyada ve ülkemizde eşine az rastlanır bir salgınla karşı karşıyayız. Her birinizin sağlığına dikkat etmesini, önlemlere uyarak evde kalmasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Üniversitemiz eğitim-öğretiminizin aksamaması için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Bu çerçevede Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) açıklaması doğrultusunda Üniversitemizde 23 Mart 2020 tarihi itibarıyla başlayan uzaktan eğitim süreci 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi boyunca sürdürülecektir.

Bu süreçte derslerinize BİLGİ Learn sistemi üzerinden katılmaya devam edebilirsiniz. Akademik takvimi farklı olan İngilizce Hazırlık Programı’nda dersler online olarak 6 Nisan 2020 tarihinde başlayacaktır. Vize ve final sınavları, uygulamalı dersler ve stajlar hakkında önümüzdeki günlerde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir; Yeni Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili Üniversitemizde alınan önlemlere ve genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Bilgi Üniversitesi