2020-2021 Akademik Yılı ile ilgili duyuru

güncelleme: yayınlama:

Sevgili Öğrencilerimiz, 

Bu eğitim-öğretim yılını COVID-19 salgının yarattığı zorlu koşullarda sizlerin desteğiyle tamamlıyoruz. Hocalarınızdan, arkadaşlarınızdan ve kampüsümüzden uzakta geçirdiğiniz bu süreçte alışılmadık şartlara gösterdiğiniz uyum, tüm zorluklara rağmen sürdürdüğünüz çalışmalar ve anlayışınız için her birinize teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki 2020-2021 Akademik Yılı için COVID-19 salgınına karşı sizlerin sağlığını korumak amacıyla her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak hazırlıklarımızı hızla sürdürüyoruz. Dileyen öğrencilerimizin derslerini uzaktan eğitim araçlarıyla dileyenlerin ise sınıf ortamında takip edebileceği bir altyapı oluşturuyoruz. Uygulamalı derslerin içerikleri elverdiği ölçüde uzaktan eğitim araçlarıyla uyumlu bir şekilde yapılandırılması için çalışıyoruz. Bu derslerimizin ders özelinde nasıl işleneceği ile ilgili sizlere ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Derslerimiz akademik takvimimizde planlandığı gibi 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.

Bu güç süreci hep birlikte atlatacağımıza yürekten inanıyor, önümüzdeki akademik yılda tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

Rektörlük