güncelleme: yayınlama:

Aşk Neden Bu Kadar Zor: Çift İlişkisine Farkındalıkla Bakmak

Aşk Neden Bu Kadar Zor: Çift İlişkisine Farkındalıkla Bakmak

BİLGİ Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından yürütülen bu grup çalışması süresince, çift ilişkisinde önemli yere sahip temel konular ele alınacak. 

Katılımcıların kendilerinin romantik ilişkinin içerisindeki tutumlarının nedenlerine ve çift ilişkisindeki etkileşimin doğasına dair farkındalık geliştirmek amaçlanmaktadır. Bu sebeple bizlerin geçmiş deneyimlerimizin bugün yaşadığımız ilişkiye nasıl etki ettiği, bağlanma stilleri ve sağlıklı bir ilişki yaşama kapasitesi, çift ilişkisinde nörobiyolojinin yeri gibi konular yaşantısal etkinlikler aracılığıyla çalışılacaktır.

Bu soruların yanıtlarını birlikte araştırmak ve öğrenmek isterseniz, sizleri yakında başlayacak olan grup çalışmamıza davet ediyoruz. Bu grup çalışmasında 8 hafta boyunca, haftada 1 kez 2 saat süreyle buluşarak romantik ilişkilerin farklı yönlerini çeşitli aktiviteler aracılığıyla keşfedeceğiz.

 

Oturumların başlangıç tarihi: 16 Kasım 2020 Pazartesi 

Oturum gün ve saati: Pazartesi akşamları 20:00-22:00

Oturum süresi: 2 Saat

Oturumların yapılacağı yer: Çevrimiçi - Zoom Uygulaması

 

Çift ilişkisine dair varsayımlarımızın, alışkanlıklarımızın ve beklentilerimizin keşfinin amaçlandığı bu çalışmaya katılmak için hâlihazırda devam eden bir ilişkinizin olması gerekmemektedir.

Düzenli katılım gösterebilecek 18-28 yaş arasındaki tüm katılımcıların başvurularına açıktır.

Çalışmaya katılım ücretsiz olup, kontenjan 6 kişi ile sınırlıdır.

Başvuru: Bu grup çalışmasına katılmak için eda.cesur@bilgiedu.net veya nurkutaksu@gmail.com adresine isminizi, yaşınızı, -eğer devam ediyorsanız üniversitenizi ve bölümünüzü- ve çalışmaya neden katılmak istediğinizi açıklayan bir e-posta göndermeniz gerekmektedir.