güncelleme: yayınlama:

Pandemi Döneminde Mültecilerle Çalışmak: Yeni Dönem? Yeni Kavramlar?

Tarih: 17 Aralık, Perşembe

Saat: 20.00 – 21.15

Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Merkezi (SEÇBİR), İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Merkezi ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği İstanbul Şubesi işbirliğiyle “Pandemi Döneminde Mültecilerle Çalışmak” başlıklı bir webinar serisi düzenliyor.

“Sosyal İçerme Bağlamında Sivil Toplum ve Öğrenme Toplulukları: Yetişkinliğe Geçiş Dönemindeki Refakatsiz Küçükler” başlıklı Erasmus+ projesi, Slovenya, İtalya, Almanya ve Yunanistan’daki partner kurumlarla birlikte erken yetişkinliğe geçiş sürecindeki refakatsiz küçükleri destekleyebilecek yenilikçi bir model geliştirmeyi hedefliyor. Webinar serisinde mültecilerle çalışanların sahadaki ihtiyaçlarını anlamaya yönelik proje kapsamında elde edilen kazanımlar paylaşılacak.

Konuşmacılar:

Suzan Oktay Erol, SHUDER İstanbul

Maissam Nimer, Paris Nanterre Üniversitesi

Kenan Çayır (Moderatör), SEÇBİR

Kayıt ve yayın linki daha sonra bu sayfada duyurulacaktır.