Sanatla Farkındalık Grup Çalışması

Tarih: 16 Kasım – 7 Aralık 2020

Saat: 1. Grup: Pazartesi günleri 18.00-19.30 // 2. Grup: Perşembe günleri 17.30-19.00

Son başvuru tarihi: 10 Kasım 2020, Salı

Uzaktan eğitim hayatınızın yeni koşullarına uyum sağlamaya yardımcı olmak amacıyla birlikte üretmeye davet ediyoruz.

Online olarak gerçekleşecek olan grup buluşmalarımızda, okula yeni başlamış, uzaktan eğitim alan öğrencilerin bu sürece beraberce uyum sağlamaları amacıyla bir ifade ve keşif alanı açıyoruz. Sizleri, bu süreçte eskisinden farklı bir şekilde ilerleyen yaşantılarınıza bakmak; okula yeni başlama döneminde karşılaşılan zorlukları konuşmak, alışma sürecini beraberce deneyimlemek amacıyla kendi evlerimizden çevrimiçi olarak ‘buluşacağımız’ alanda yaratıcı bir sürece davet ediyoruz.

4 hafta sürecek olan grup çalışmamızda okula yeni başlama ve uzaktan eğitim deneyimini sanatsal bir ifade alanında paylaşmayı hedefliyoruz. Çalışmamız haftada bir olup eş zamanlı iki grup yürütülecektir.

Kimler Katılabilir?

Çalışma grubumuz, kendini ifade etmenin ve paylaşmanın yeni yollarını arayan ve okulunun birinci yılında (hazırlık veya 1. sınıf) olan tüm İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine açıktır.

Çalışmaya katılmak için sanat bilginizin ve deneyiminizin olmasına gerek yoktur.

Başvuru ve Kayıt

Başvurular bilgisanatlafarkindalik@gmail.com adresinden yapılacaktır.

Katılım 8 kişi ile sınırlıdır ve ücretsizdir.

Başvurular değerlendirildikten sonra başvuru yapanlarla bir öngörüşüme gerçekleştirilecektir.