Yeni Teknoloji, Yeni Ekonomi ve Yeni Medya'nın Hukuk Mesleklerine ve Eğitimine Etkisi

Tarih: 6 Kasım, Cuma

Saat: 15.00 – 17.00

Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Murat Can Pehlivanoğlu

Küreselleşen dünya ve yenilikçi düzenin hukuk mesleklerine ve eğitimine etkileri, hukukta yeni uzmanlık alanları ve pazarları değerlendirilecektir. Etkinliğe tüm Hukuk Fakültesi öğrencileri ve mezunları davetli. Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Kısa Özgeçmiş: Dr. Öğr. Üyesi Murat Can Pehlivanoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2013 mezunudur. Doktorasını Amerika Birleşik Devletleri’nde tamamlamış, Hong Kong ve Almanya’daki üniversitelerde araştırmacı olarak bulunmuştur. Ticaret hukuku ve fikri mülkiyet hukuku alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir. Dr. Pehlivanoğlu halen İstanbul Kent Üniversitesi öğretim üyesi ve Meslek Yüksekokulu Müdürü’dür.