güncelleme: yayınlama:

İletişimde Yöntemi Yeniden Düşünmek

İletişimde Yöntemi Yeniden Düşünmek

Tarih: 26-27 Kasım
Saat: 
15.00 – 18.00

26 ve 27 Kasım tarihlerinde iletişim bilimleri ve sosyal bilimler araştırma yöntemlerini sizlerle yeniden değerlendirmek adına düzenlediğimiz sunum ve tartışma seanslarımıza davetlisiniz.*

Disiplinlerarası Doktora İletişim Konferansı (Interdisciplinary Ph.D. Communication Conference - IPCC) 2018 yılında bir grup İstanbul Bilgi Üniversitesi Doktora Öğrencisi tarafından hayata geçirilmiş yıllık bir konferansla başlayıp, genç akademisyenler ağına dönüşmekte olan bir oluşum. İletişim Bilimleri Doktora Programı dahilinde IPCC fikrini ortaya çıkaran, araştırma yöntemlerinin günümüzdeki uygulanış biçimleri ve gelecekte nasıl uygulanması gerektiğine dair yapıcı tartışmaların iletişim disiplini için değerli olduğuna dair ortak inancımızdı. 2018 ve 2019 yılındaki düzenlenen konferansların çıktıları, 2020 Bahar’ında Intellect Books’un Interactions: Studies in Communication & Culture adlı dergisinin 11. cilt, 1. sayısında özel sayı olarak basıldı.

Bu çevrimiçi seminerle özel sayıda yayınlanan makalelerin yazarlarına çalışmalarını kısaca yeniden gözden geçirme olanağı tanımak ve ilgilenen tüm diğer katılımcılarla ortak bir biçimde yöntem üzerine düşünmek için tartışma seanslarında bir araya gelmeyi amaçlıyoruz.

Sunumları izlemek ve tartışma seanslarına katılmak isterseniz, lütfen aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz formu doldurun. Tüm katılımcılara seminerden önce iki gün için de birer Zoom linki ulaştıracağız.

Kayıt olmak ve etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Sorularınız için bu adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz: ipcc@bilgi.edu.tr

Program ve ayrıntılı bilgi için: ipcc.bilgi.edu.tr

BİLGİ IPCC, İstanbul Bilgi Üniversitesi kapsamında İletişim Bilimleri Doktora Programı dahilinde faaliyet göstermekte olup, İletişim Fakültesi ve Lisansüstü Programlar Enstitüsü tarafından desteklenmektedir.

*Sunumlar ve tartışma seansları İngilizce olacak, Türkçe çeviri yapılmayacaktır.