güncelleme: yayınlama:

MATLAB KAMPÜS LİSANS ETKİNLİĞİ

MATLAB KAMPÜS LİSANS ETKİNLİĞİ

Tarih: 29 Aralık 2020, Salı

Saat: 14.00

Disiplinlerarası araştırmalarda ve pek çok derste kullanılan programlama platformu MATLAB'in, kampüs lisans kullanımı Ağustos 2020 tarihinde satın alınmıştır.

Bu tarihten itibaren tüm akademik kadromuz, veri analizi, algoritma geliştirme, model ve uygulama oluşturma, benzetim ve en iyileştirme çalışmaları yapma olanağı sağlayan MATLAB’i kampüslerimizdeki tüm laboratuvar, ofis ve sınıf bilgisayarlarına ek olarak, kişisel bilgisayarlarından da cihaz limiti olmaksızın kullanabilmektedir.

MATLAB, araştırmacıların bağımsız uygulamalar oluşturmasına, birçok algoritmayı gömülü cihazlara aktarmasına ve Simulink ve Model Tabanlı Tasarım ile entegre ederek fikirlerini üretime taşımasına olanak sağlamaktadır. MATLAB’i derin öğrenme ve makine öğrenimi, işaret, görüntü ve video işleme, kontrol sistemleri, test ve ölçüm, hesaplamalı finans ve hesaplamalı biyoloji gibi bir dizi uygulama için kullanabilirsiniz.

Etkinlik, BİLGİ’li akademisyenlere yönelik olup, uygulamanın getirdiği olanakları daha iyi anlaşılması ve araştırmalarında MATLAB’i kullananların deneyimlerini paylaşacağı bir etkinliktir.

Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Görseller