Eyvah Mezun Oluyorum!

Tarih: 14 Nisan 2021, Çarşamba

Saat: 18:00-19:00

Zoom

Bir yandan mezun olmanın gururunu , diğer yandan iş hayatına atılacak olmanın korkularını yaşamaktayız. Yaşarken dünyanın en zor işi olan öğrenciliği terk etmek de kişiyi bir o kadar zorlamaktadır. Bu geçiş sürecinde karşılaşacaklarımızı , hayallerimizi ve gerçek dünyayı konuşacağımız sohbetimize katılmanıza memnun oluruz.

Konuşmacı

Zeynep Karakuyu, Ata Yatırım İnsan Kaynakları Direktörü

Zeynep Karakuyu 1980 İstanbul doğumludur. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlerden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Ayrıca iş hukuku, ücret, liderlik gibi alanlarda eğitimler almış, çeşitli özel şirketlerde İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve danışmanlığı yaptıktan sonra Ata Finans Grubunda İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görevini sürdürmektedir.

Kayıt olmak için tıklayınız.