Toplumsal Araştırma Yöntemlerini Tartışmak: Gereklilikler, Sınırlılıklar ve İncelikler

Tarih: 22 Nisan 2021, Perşembe

Saat:  15.30-17.00

Zoom

Emre Erdoğan ve Pınar Uyan Semerci tarafından kaleme alınan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından yayımlanan “Toplumsal Araştırma Yöntemleri İçin Bir Rehber: Gereklilikler, Sınırlılıklar ve İncelikler” başlıklı açık kaynak kitabın tanıtımı bir panelle gerçekleştirilecektir. Çevrim içi ve pdf olarak erişilebilen ve yine açık kaynak olarak ders anlatım ve özet animasyon videolarla zenginleştirilen kitap çalışması, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen, Research Worldwide Istanbul ve Lund Üniversitesi Raoul Wallenberg Enstitüsü tarafından desteklenen “Araştırma Metodolojileri Okulu” projesi kapsamında hazırlanmıştır.

Açılış ve Kitap Tanıtımı:

Gözde Durmuş, İstanbul Bilgi Üniversitesi

İlhami Alkan Olsson, Raoul Wallenberg Enstitüsü

Cem Tüzün, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları

Panel:

Mine Eder, Boğaziçi Üniversitesi

Emre Erdoğan, İstanbul Bilgi Üniversitesi

Pınar Uyan Semerci, İstanbul Bilgi Üniversitesi

Kitaba erişim ve iletişim:

www.arastirmarehberi.org

rc.mig@bilgi.edu.tr