güncelleme: yayınlama:

İş Hayatına Giriş 101

İş Hayatına Giriş 101

Tarih: 26 Ekim; 2, 9, 16 Kasım

Saat: 18.00-19.00

Yer: Zoom

 

Bu söyleşi dizisi çalışma hayatında rekabetin her geçen gün arttığı, yaşadığımız pandemi dönemi itibariyle de koşulların zorlaştığı ve değiştiği bir dönemde iş hayatına yeni başlayacaklara ihtiyaç duyacakları bilgileri sunmayı hedefliyor.

 

Konuşmacı: Zeynep Erçağlar, Ata Yatırım İnsan Kaynakları Direktörü

 

 

SÖYLEŞİ PROGRAMI:

 

26 Ekim 2021- Mülakata Hazırlanmak

Bu söyleşide iş hayatına başlayacak yeni mezunlar için mülakat teknikleri, mülakatlarda stresin nasıl azaltılabileceği soru cevap eşliğinde ele alınacaktır.

 

2 Kasım 2021- Çalışanlar için İş Hukuku

Çalışma hayatına başlarken yasal haklarımızı bilmek kariyer yolumuzda bizleri olası durumlardan koruyacaktır. Bu söyleşide İş Kanunu ve uygulamaları hakkında bilgiler aktarılacaktır.

 

9 Kasım 2021- İş Hayatında Etik

Rekabetin ön plana çıktığı günümüz iş dünyasında em çalışanlar hem de kurumlar için sürdürülebilir rekabet avantajını korumak önem taşımakta; bunu sağlamak ise çalışma hayatındaki etik değerlerle mümkün olmaktadır. İş hayatından çeşitli örneklerin ele alınacağı bu söyleşide iş hayatındaki etik değerler konuşulacaktır.

 

16 Kasım 2021- Ücret ve Yan Haklar Aylık çalışmamız karşılığında aldığımız ücretin içeriği, yapılan kesintiler ve bunların oranları, kurumların ücret dışında verdikleri yan hakların neleri kapsadığı, bu yan hakların ücret açısından hesaplaması gibi konular üzerine konuşulacaktır.

Söyleşiye kayıt olmak için tıklayın.