Meet The Business: Barilla

Tarih: 02 Kasım 2021, Salı

Saat: 13.00-16.30

Online

BİLGİTalent Sektör Buluşmaları: “Meet the Business”, BİLGİ öğrencilerine her salı günü sektörün lider firmalarının insan kaynakları temsilcileri ile bire bir görüşme imkânı sunuyor. Bu buluşmalarda networking olanaklarından yararlanabilir; profesyonel hayata bir adım önde başlama şansı elde edebilirsiniz. 30 dakikalık görüşmelerde firma ve sektör hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilir, hedefleriniz hakkında insan kaynakları temsilcilerine danışabilir, özgeçmişinizde öne çıkarmak istediğiniz konularla ilgili uzman görüşü alabilir, mülakat provasına dahil olabilir, hatta mevcut iş ve staj fırsatlarına başvurabilirsiniz.

Oturum Sayısı: 2

Görüşmeye katılırken CV'nizi yanınızda bulundurmanız önerilir. CV’inizi henüz hazırlamadıysanız BİLGİTalent’tan destek alabilirsiniz.

Eğitmen/Konuşmacı:

Ece Karaömeroğlu, HR Professional

Nilay Hanadan, HR Senior Manager

Katılım, 3. ve 4. sınıf lisans öğrencilerinin katılabileceği 12 kişiyle sınırlandırılacaktır.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayın.