Okul bir mekân. Peki ya dijital? Kapsayıcı eğitimi dijitalde düşünmek

Tarih: 2 Kasım 2021, Salı

Saat: 20.00-21.30

Çevrimiçi

Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Friedrich-Ebert Stiftung Vakfı tarafından desteklenen ‘Kapsayıcı eğitim: Kesişimsel ve disiplinlerarası perspektifler’ başlıklı proje kapsamında farklı branşlardan öğretmenler ve farklı disiplinlerden uzmanlarla kapsayıcı eğitimin olanaklarını tartışmaya açıyor.

Melek Göregenli, Gizem Kıygı ve Fisun Aykır’ın katılımıyla gerçekleştirilecek ‘Okul bir mekân. Peki ya dijital? Kapsayıcı eğitimi dijitalde düşünmek’ başlıklı webinarda ‘Dijital, mekân mıdır? Mekânı mekân yapan nedir?’ soruları üzerine konuşulacak; dijital ve yüz yüze eğitimin kısıtları ve olanakları kapsayıcılık bağlamında tartışmaya açılacak.

Zoom üzerinden online olarak gerçekleşecek etkinliğin kayıt linkinde yer alan kayıt formunu 1 Kasım Pazartesi saat 13.00’a kadar doldurabilirsiniz. Zoom linki, kayıt formunda paylaşacağınız e-posta adresine buluşma öncesinde iletilecektir.

Oturum süresince işaret dili çevirisi yapılacaktır.

Program:

Konuşmacılar:

Melek Göregenli - Sosyal Psikolog

Gizem Kıygı - Şehir Dedektifi

Tartışan:

Fisun Aykır – Türkçe Öğretmeni, Yaratıcı Drama Eğitmeni

Moderatör:

Müge Ayan – BİLGİ-SEÇBİR

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayın.