FIFA Oyuncu Statü ve Transfer Tüzükleri Hakkında Gelişmeler

Tarih: 3 Ocak 2022, Pazartesi

Saat: 16.00-17.00

Çevrimiçi

FIFA Oyuncu Statü ve Transfer Tüzükleri Hakkında Gelişmeler webinarı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenmektedir.

Moderatör: Dr. Candan Yasan Tepetaş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Konuşmacılar:

Emir Güney - Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi Müdürü

Dr. Erkut Söğüt LLM - Avukat ve Sporcu Temsilcisi

Av. Hakan Tüfekçi LLM - Tüfekçi Law Firm, Yönetici Ortak, TFF Etik Kurul Üyesi, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi

BİLGİ Hukuk ve The Solution, spor hukuku ve tahkim alanındaki etkinliklerine devam ediyor. Tüfekçi Hukuk Bürosu’nun sponsorluğu ile gerçekleşecek 2022 yılının ilk etkinliğinde, FIFA’nın Oyuncu Statü ve Transfer Tüzükleri Hakkındaki 2021 Yorumları tartışmaya açılacak.

Moderatörlüğünü Dr. Candan Yasan Tepetaş’ın üstleneceği webinarda, Dr. Erkut Söğüt, Emir Güney ve Av. Hakan Tüfekçi konuşmacı olarak yer alacaklar.

3 Ocak 2022 saat 16.00-17.00 arasında gerçekleşecek webinara katılmak için kayıt olmak için tıklayınız.