güncelleme: yayınlama:

UX Design - Lotus4Design

UX Design - Lotus4Design

Tarih: 08-22 Şubat 2022 (Her Salı)

Saat: 17.00-18.30

Çevrimiçi

Eğitmen: Cem Berk, Lotus4Design Co-Founder

CX/UX ve UI kavramları ile ilgili genel kabul gören yaklaşımların tanıtımı ile başlayan etkinlik; kullanıcı odaklılık, design thinking, yenilikçi tasarım yaklaşımları ve kullanıcı deneyimi tasarımı süreçleri ile devam edecektir.

Program:

1. Hafta: CX/UX ve UI arasındaki fark, temel kavramlar, kullanıcı odaklılık

2. Hafta: UX tasarım ilkeleri, iyi uygulamalar, design thinking yaklaşımı

3. Hafta: Kullanılabilirlik testleri, UI design trendleri

Cem Berk, 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Çalışma hayatına 2007 yılında Yalın Enstitü ile başlamıştır. Sonrasında Borusan Holding ve Eti Gıda gibi kurumsal firmalarda farklı yönetsel görevlerde bulundu. 2018 yılında kendi dijital ajansını kurmuş ve kısa sürede birçok markaya danışmanlık yaptı.

Kurumsal hayatı boyunca Yalın Üretim, 6 Sigma, TPM gibi farklı yaklaşımları yakından deneyimleme imkânı bulmuş; öğretim tasarımı, araştırma ve analiz, performans değerlendirme ve geliştirme, yetkinlik sistemi tasarımı, proje yönetimi, iletişim tasarımı, gelişim programları tasarımı, kurumsal akademi kurulumu ve her seviyeden yönetim geliştirme programları tasarımı gibi alanlarda birçok projeyi yönetmiş ve projelere danışman olarak katkı sunmuştur.

2018 yılından beri kendi şirketinde dijital pazarlama, e-ticaret, iletişim yönetimi, siyasal iletişim danışmanlığı, işveren markası, kurumsallaşma ve dönüşüm, görsel iletişim tasarımı, reklam yönetimi, dijital transformasyon, müşteri deneyimi ve marka yönetimi gibi konularda çalışmalar gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda e-ticaret ve reklam fotoğrafçılığı üzerine ayrı şirketler kurmuş ve aktif olarak bu süreçlerde de çalışmalarına devam etmektedir.

Lotus4Design'da Design Thinking, e-ticaret, iletişim tasarımı, dijital transformasyon, teknoloji ve adaptasyon ve kullanıcı deneyimi alanlarında kurum ve kuruluşlara danışmanlık, eğitmenlik ve fasilitatörlük yapmaktadır.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.