Yaratıcı Drama ile Tanışma

Tarih: 6, 7, 13, 14 Nisan 2022

Saat: 18.00-20.00

Yer: santralistanbul Kampüsü

Etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi (BİLGİ Talent) tarafından düzenlenmektedir. Yaratıcı drama oturumları kişinin kendini ifade etme, dinleme, anlama ve başkalarıyla birlikte çalışma gibi önemli iletişim becerilerini oyun oynayarak ve doğaçlama yaparak geliştirmesine ortam sağlar. Ayrıca kişinin karşılaştığı sorunları anlayıp buna uygun çözümler üretme becerisinin gelişimine katkıda bulunur. Bu eğitime katılarak siz de yaratıcı drama ile tanışabilirsiniz.

Eğitmen: Mehmet Nalça, Yaratıcı Drama Lideri

Program:

6 Nisan 2022: Tanışma

7 Nisan 2022: İletişim, Etkileşim

13 Nisan 2022: Uyum

14 Nisan 2022: Güven

Mehmet Nalça, Ege Üniversitesi İktisat Bölümü lisans, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü yüksek lisans mezunudur. Yüksek lisans tezini “Eğitim Süreçlerini Oyunlaştırmak” üzerine yazmıştır. Arkas Holding ve Allianz Sigorta’nın eğitim ekiplerinde görev almıştır. Ağustos 2020’den bu yana Evyap Öğrenme ve Gelişim Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Ayrıca Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Lideridir.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.