güncelleme: yayınlama:

Tarih: 4-5 Haziran 2022

Yer: santralistanbul Kampüsü, E1 301

Saat: 10.00-18.00

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültürel İncelemeler Yüksek Lisans Programı Öğrencileri 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde "Söylemin Nefreti: Gözümüzdeki Kıymık En iyi Büyüteçtir" başlığıyla bir konferans düzenliyor.

Başvuru ve Katılım Koşulları

Konferansa sunum yapmak üzere başvuracakların en geç 10 Mayıs 2022 tarihine kadar; 500 kelimeyi geçmeyen sunum özetini, isim, okul ve bölüm bilgileriyle birlikte, konu kısmına ‘KİK-Abstract’ referans kodunu yazarak kultkonferans@bilgi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Sunumlar, 20 dakika ile sınırlı tutulacaktır. Katılımcılar lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasından seçilecektir.

(!) Dinleyici olarak katılmak isteyenlerin, 25 Mayıs 2022 tarihine kadar aynı mail adresine

‘KİK-D’ referans koduyla isim ve okul bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.