IV. Göç Çalışmaları Lisansüstü Öğrenci Konferansı – Tebliğ Çağrısı

Göç Çalışmaları Lisansüstü Öğrenci Konferansı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenecektir.

Tarih: 17 Aralık 2022, Cumartesi

Yer: santralistanbul Kampüsü & Çevrimiçi

Günümüzde göç, toplumların sosyal, siyasal, hukuksal, ekonomik ve kültürel yapılarında yol açtığı dönüşüm ve değişim sebebiyle önemli bir akademik çalışma alanı olarak tanınmıştır. Toplumsal değişimin göç bağlamındaki bütün boyutları, dünyada ve Türkiye’de sosyal bilimciler, politika yapıcılar ve sivil toplum paydaşları için önemli başlıklar olarak öne çıkmaktadır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, Konferans Bilim Kurulu üyelerinin katkılarıyla ilkini 2019 yılında düzenlediğimiz Göç Çalışmaları Lisansüstü Öğrenci Konferansı aracılığıyla karşılıklı tartışma ve birbirimizden öğrenme imkânlarını çoğaltarak bu alana katkı vermeyi amaçlıyoruz.

Bilim Kurulu:

A. Tamer Aker

Didem Danış

Mine Eder

Emre Erdoğan

Gülay Uğur Göksel

Ayhan Kaya

Neva Övünç Öztürk

Deniz Sert

Sedef Turper

Pınar Uyan Semerci

Deniz Güneş Yardımcı

Tebliğ Özeti Gönderimi:

Başvuru için en az 350 sözcükten oluşan tebliğ özetleri, kısa özgeçmiş bilgisiyle birlikte 14 Kasım 2022 tarihine kadar goclisanskonferans@bilgi.edu.tr adresine gönderilmelidir.

Konferans dili Türkçedir.

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim: http://GOC.bilgi.edu.tr  / goclisansustukonferans@bilgi.edu.tr

Program:

Son Başvuru Tarihi: 14 Kasım 2022