Vizyoner Finansçılar Sertifika Programı

Yoğun talep dolasıyla bu dönemki Vizyoner Finansçılar Sertifika Programı'nın kontenjanları dolmuştur. İlginize çok teşekkür ederiz.

“Vizyoner Finansçılar Sertifika Programı” İstanbul Bilgi Üniversitesi Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEFIS) tarafından düzenlenmektedir.

Dönem boyunca finans sektörünün önde gelen isimlerinin vereceği seminerlerden oluşan Vizyoner Finansçılar Sertifika Programı yüksek lisans öğrencilerinin aldığı akademik eğitimi pratikle tamamlamayı hedefliyor. Program boyunca katılımcılar hem finans sektörünün farklı alanlarından konuşmacılarla tanışma ve sohbet etme imkanına sahip oluyor hem de birlikte yaratacakları çalışma ile kariyerlerinde kalıcı bir değer yaratma imkanına sahip oluyor.

PROGRAM İŞLEYİŞİ

Sertifika programına başvurular program konuşmacıları arasından 5 mentorun konuşma konularına göre yapılacaktır. Başvuru sonrasında kabul alan öğrenciler bu 5 mentor ile çalışarak 12 hafta içerisinde bir çalışma yapacak ve 13. hafta olan 28 Aralık tarihinde çalışmalarını sunacaklardır. Program sonunda bu çalışmalar üzerinde mentorlar ve çalışmayı hazırlayan öğrencilerin isimlerinin yer aldığı birer CEFIS kitapçığı olarak basılacaktır.

TASLAK PROGRAM

5 Ekim 2017  Sermaye Piyasaları ve Ekonomik Büyüme (Murat Salar, Azimut Portföy Genel Müdürü)

12 Ekim 2017  2010 Sonrası Türkiye’de Para Politikası Uygulamaları (Özlem Derici Şengül, CEFIS Araştırma Müdürü / Murat Üçer, Globalsource Partners Danışmanı)

19 Ekim 2017  Türk Sermaye Piyasasının Yapısı ve Kurumları (Attila Köksal)

26 Ekim 2017  Şirketlerde Finansal Değişim Yönetimi (Arda Tunca, TAMEK CFO)

2 Kasım 2017  Yatırımcı İlişkileri Sektörünün Sermaye Piyasaları Büyümesine Etkisi (Müge Tuna, Emaar Mall Genel Müdürü)

9 Kasım 2017  Özel Sektörde Kur ve Faiz Riski (Mehmet Taylan, Meksa Portföy Genel Müdürü)

16 Kasım 2017  Hisse Senedi ve Vadeli İşlemler Piyasası (Üzeyir Doğan, Gedik Yatırım Araştırma Müdürü)

23 Kasım 2017  Medyanın Piyasa Performansına Etkisi (Cüneyt Başaran, BloombergHT Genel Yayın Koordinatörü)

30 Kasım 2017  Özel Sektör Tahvil Piyasası

7 Aralık 2017  Girişim Sermayesi (Private Equity Funds)

14 Aralık 2017  Risk Kontrol Mekanizmaları

SERTİFİKA KOŞULLARI -       Sertifikaya hak kazanmak için seminerlerin %80’ine katılmış olmak ve mentor ile hazırlanan çalışmalarda aktif olarak yer almak gerekmektedir. -       Porgram ücretsizdir. -       Başvuru ve bilgi için CV'inizle birlikte cefis@bilgi.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Program süresi: 5 Ekim-14 Aralık 2017

Saat: Her Perşembe 18.30