BİLGİ Talent Fest 2023

Tarih: 10 Mayıs 2023 / Çarşamba

Yer: santralistanbul Kampüsü

BİLGİ Talent Fest 2023 sektörlerinin önde gelen firmalarıyla BİLGİ öğrenci ve mezunlarını buluşturuyor.

Bu yıl “Yeteneğin Peşinde” temasıyla düzenlenen festival, 10 Mayıs’ta santralistanbul Kampüsü’nde yerel ve uluslararası 65’i aşkın kurumun katılımıyla düzenlenecek.

Müze Meydan’da yer alan stant alanında firmalarla bire bir görüşme olanağı elde ederek açık pozisyonlar hakkında bilgi edinebilir, iş ve staj başvurusunda bulunabilir ve ilk görüşmenizi yapabilirsiniz. Bu etkinliğe tüm BİLGİ öğrencileri ve mezunları ücretsiz olarak katılabilir.

-Networking fırsatları

-İş ve staj olanakları

-İş dünyasından profesyonellerle buluşma

Talent Fest’i en verimli nasıl geçirebilirsiniz?

• Katılımcı olan aşağıdaki firmaları önceden araştırabilirsiniz.
  • Firmalar ve ilgilendiğiniz pozisyonlar hakkında sorular hazırlayabilirsiniz.
  • Ziyaret etmek istediğiniz şirketleri öncelik sırasına koyup bu sırayla ziyaret etmeye çalışabilirsiniz.
  • Özgeçmişinizi önceden hazırlayarak basılı ve dijital kopyalarını yanınızda bulundurabilirsiniz.
  • Şirket temsilcilerinden kartvizitlerini isteyebilir, daha sonra iletişime geçebileceğiniz firma yetkililerinin isimlerini ve telefonlarını not edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.