BİLGİ Sağlık Güz Etkinlikleri - 1 / Dünya Yürüyüş Günü

Tarih: 4 Ekim 2023, Çarşamba

Saat: 11.00-13.00

Yer: Dolapdere Kampüsü, D-315

BİLGİ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından düzenlenecek “Dünya Yürüyüş Günü” etkinliğimize tüm BİLGİ’liler davetlidir.

3 Ekim 2023, Salı:

Adımlarımızı Sayıyoruz

4 Ekim 2023, Çarşamba:

Söyleşi

Moderatör: Arş. Gör. Furkan Çakır

Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Hülya Şişli, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Bölüm Başkanı

YENİ DÖNEME AKTİF BAŞLAMAK İÇİN START VERİYORUZ!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak, toplum sağlığında egzersiz ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek üzere, 3 Ekim günü için yapılacak duyurularla öğrencilerimizin günlük adım sayısına farkındalıklarının artırılması hedeflenmektedir.

BİLGİ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hülya Şişli’nin “Sağlığın Korunmasında Egzersiz ve Fiziksel Aktivite” başlıklı konuşması ile başlayacak.