İş Hayatına İlk Adım ve Yetkinlikler Eğitimi

Tarih: 1-2 Kasım 2023 / Çarşamba ve Perşembe
Saat: 17.00-19.00
Yer: Çevrimiçi

Etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi (BİLGİ Talent) tarafından düzenlenmektedir. İki modül halinde ikişer saatlik (toplamda 4 saat) çevrimiçi bir eğitim gerçekleşecek. Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayanlara katılım sertifikası verilecektir.

• İş hayatına dahil olmak isteyen öğrenci ve mezunların izlemesi gereken yollar ve 21. yüzyıl yetkinlikleri analizi,
  • 21. yüzyıl etkinliklerinin detaylı incelenmesi; iş bulmak için yapılması gerekenler, doğru iş-sektör seçimi, mülakatta başarılı olmanın püf noktaları

üzerine konu alacak.

Eğitmen: Isla Simge Tülü, Acting CEO – Development

Eğitim, BİLGİ öğrenci ve mezunlarına ücretsizdir, katılım kontenjanla sınırlıdır. Eğitime katılabilmek için aşağıda link üzerinden 30 Ekim Pazartesi gününe kadar kayıt oluşturabilirsiniz.

Kayıt olmak için tıklayınız.