Mülakat Simülasyonu - Danfoss Türkiye

Mülakat Simülasyonu  - Danfoss Türkiye

Tarih: 7 Aralık 2023, Perşembe

Saat: 10.00-14.00

Etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi (BİLGİ Talent) tarafından düzenlenmektedir.

Konuklar:

Taşkın Bekar – İnsan Kaynakları Direktörü

Gözde Dinç – İnsan Kaynakları Uzmanı

Melis Kuş – İnsan Kaynakları Uzmanı

Mülakat Simülasyonu, mezun olacağınız bölüm ve çalışmak istediğiniz pozisyona göre size özel olarak tasarlanan gerçek bir mülakat deneyimidir. Mevcut mülakat performansınızla ilgili İK profesyonellerinden geri bildirim almanızı sağlayarak kendinizi nasıl daha doğru ifade edeceğinizi ve İK profesyonellerinde doğru bir izlenim bırakabileceğinizi öğretmeyi amaçlamaktadır.

Etkinlik yeri: Simülasyona katılmaya hak kazananlara daha sonra bildirilecektir.

NOT: Eğitim, BİLGİ öğrencilerine yöneliktir. Katılım, 10 kişilik kontenjanla sınırlıdır.

Başvuru Süreci;

Etkinliğe katılabilmek için bilgitalent@bilgi.edu.tr mail adresine, konuya  Mülakat Simülasyonu başvurusu yazarak, ekte CV paylaşılması ve mail içeriğine de etkinliğe katılma motivasyonu (etkinliğe katılma isteği) 1 Aralık gününe kadar belirtilmesi gerekiyor.