güncelleme: yayınlama:

İş Mülakatlarında Stres Yönetimi Eğitimi

İş Mülakatlarında Stres Yönetimi Eğitimi

Tarih: 13 ve 20 Aralık 2023, Çarşamba

Saat: 17.30-19.30

 

Yetenek Gelişimi Sertifikalı Eğitimler serisi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi (BİLGİ Talent) tarafından düzenlenmektedir. 

 

Eğitmen: Cem Kaya – Klinik Psikolog, PsikolojiPark.com Kurucusu

 

İş ve Staj Mülakatlarında Stres Yönetimi Eğitimi, 13 ve 20 Aralık 2023 tarihlerinde 2 modül şeklinde toplam 4 saat sürecek. Eğitimin her iki modülüne katılım sağladığında sertifika almaya hak kazanacaktır.

 

Eğitim içeriği;

Mülakatlar genel olarak herkes için stres yaratan durumlardır. Bu stres sırasında bedensel tepkilerinizin farkında olmak ve onlarla iyi bir ilişki geliştirmek göstereceğiniz performansın kalitesi için önemlidir. Bu eğitimde içerik hazırlığından, bedensel tepkilere kadar tüm sürecin yönetilmesinin ve kolaylaştırılması amaçlanmaktadır. Bu çalışma “iyi mülakat yöntemleri” eğitimi değil, mülakatta stres faktörlerinin belirlendiği ve stres faktörlerine karşı yöntemlerin geliştirildiği bir grup çalışması olacaktır.

Bu eğitim de mülakatta stres faktörlerinin belirlendiği ve stres faktörlerine karşı yöntemlerin geliştirildiği bir grup çalışması olacaktır.


1. Modül:

Tarih: 13 Aralık 2023, Çarşamba

Saat: 17.30-19.30      


2. Modül:

Tarih: 20 Aralık 2023, Çarşamba

Saat: 17.30-19.30      

 

Etkinlik yeri: Eğitime katılmaya hak kazananlara daha sonra bildirilecektir.

 

NOT: Eğitim, BİLGİ öğrencilerimize ve mezunlarımıza ücretsizdir; 20 kişilik sınırlı bir kontenjan üzerinden planlanmıştır.

 

Başvuru: Eğitime katılabilmek için link üzerinden formu doldurmanız gerekmektedir.