Türkiye'de Mortgage Sektörü

Konuşmacı: Murat Atay (Garanti Mortgage Genel Müdürü)

Bu etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü'nün "BAF 422- Bankacılık ve Finans Güncel Konular" dersi kapsamında düzenlenmektedir.

Murat Atay: 1989 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü tamamladıktan sonra aynı yıl Garanti Bankası’ndaki görevine kredi analisti olarak başlamıştır. 3 yıl bu bölümde çalıştıktan sonra Portföy Yöneticisi olarak Kozyatağı Kurumsal Şube’de çalışmaya başlamıştır. Buradaki görevini yaklaşık 3 yıl devam ettirdikten sonra Garanti Bank Kartal Şube Müdürü olarak çalışmaya başlamıştır. 1 yıl süresince buradaki görevini idame ettikten sonra Garanti Bankası Kurumsal Bankacılık Müdürü olmuştur. 8 yıl boyunca bu görevi üstlenen Murat Atay Ocak 2009’da Romanya Garanti Bankası’nda CEO olarak çalışmaya başlamıştır. Kasım 2012’ye kadar bu görevini devam ettiren Atay, Kasım 2012’de Garanti Mortgage biriminin Genel Müdürü olarak çalışmaya başlamış ve halen bu görevi devam ettirmektedir.

Tarih: 15 Aralık 2017, Cuma
Saat: 10.00