Liselilere Yönelik Moda Tadımlık Dersleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nün lise öğrencilerine yönelik düzenlediği tadımlık dersler, moda tasarımının farklı alanlarına ilgi duyan öğrencilere hitap edebilmesi için iki farklı içerikte yapılacaktır..

1. Atölye: GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SANAT BİR DOKUNUŞ BİR BAŞLANGIÇ Keçe malzemeleri kullanarak yaratıcılığını keşfet. Saat : 10.00-12.00 Eğitmen : Ülkü Karahanlar

2. Atölye:  ÇİZGİ ve ÇİZGİNİN GÜCÜ Basit bir çizgiyle kendini anlatman mümkün. Yeter ki iste. Çizim uygulamaları. Saat : 13.00 - 15.00 Eğitmen : Yıldız Kalkavan

Tadımlık derslere katılmak için: 444 0 428‘i arayarak hangi atölyeye katılmak istediğinizi bildirerek  kayıt yaptırın.  Atölye başlangıç saatinden 15 dakika önce alanda bulunmanız önerilir.  Kontenjan sınırlıdır.

Tarih: 4 Mayıs 2017
Saat: 10.00-15.00