Uluslararası Tahkimde Önyargı ve Kültürel Çeşitlilik

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Derains & Gharavi Hukuk Bürosu (Paris) işbirliği ile 7 Haziran 2011 Salı günü milletlerarası tahkim konulu bir konferans düzenlemiştir.

Prof. Dr. Tugut Tarhanlı tarafından gerçekleştirilen açılış konuşması ile başlayan etkinlikte, Prof. Dr. Ziya Akıncı (Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi), Dr. Hamid Gharavi (Derains & Gharavi Hukuk Bürosu, Paris), Dr. Moshkan Mashkour (Sanglaj International, Tahran), Yves Derains (Derains & Gharavi Hukuk Bürosu, Paris), Dr. Karim Hafez (Hafez Hukuk Bürosu, Kahire), Selçuk Karaçay (Vodafone Türkiye), Bertrand Derains (Derains & Gharavi Hukuk Bürosu, Paris), Dr. Raed Fathallah (Bredin Prat, Paris) ve Oktay Şener (TMSF) konuşmacı olarak yer almışlardır.