“Tasarım Kültürü Ve Yönetimi” Ve “Moda Yönetimi” Sertifika Programları 2011-2012 Akademik Yılı Kayitları Devam Ediyor

güncelleme: yayınlama:

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Santral Kampüsü
Adres: Eski Elektrik Santralı, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No:2 34060 Eyüp

İstanbul Bilgi Üniversitesi “Tasarım Kültürü ve Yönetimi” ve “Moda Yönetimi” Sertifika Programları yeni akademik yıl tanıtımı 4 Ekim Salı günü, konuk konuşmacılar, ünlü tasarımcılar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek keyifli bir etkinlikle Santral Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

2011-2012 Akademik Yılı’nda 13. yaşına adım atacak “Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı” ile geçtiğimiz Ekim ayında eğitime kapılarını açmış ve ilk senesini başarıyla tamamlamış olan “Moda Yönetimi Sertifika Programı” tanıtımı, Corvus şaraplarının sahibi mimar Reşit Soley ve Slow Food İstanbul Fikir Sahibi Damaklar hareketi lideri Defne Koryürek’in konuşmacı olarak katılacağı “Yeme-İçme, Hayat ve Tasarım” konulu ilginç sohbetle gerçekleştirilecek.

Eğitim kadrosu, mezunlar, tasarım, moda ve yönetim dünyasının önde gelen profesyonelleri ile tasarım yönetimi ve moda yönetimine ilgi duyan adayların bir araya geleceği 4 Ekim’deki buluşmada, aday öğrenciler program strüktürleri hakkında bilgi alma ve akademik kadro ile tanışma fırsatı bulacaklar. Gece, sohbetin ardından parti ile devam edecek.

Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı teorisyen ve uygulamacılardan oluşan bir kadroyla tasarım ile ilişkili her alanının, hem kültür hem de yönetim tarafında çalışarak tasarımı oluşturan kavramları ortaya koyup, süreci  doğru yer, zaman ve şekillerde yönlendirilecek geleceğin tasarım yöneticilerini yetiştirmek üzere hayata  geçirildi.

Moda sektörüne bütünleşik bir bakış açısı sunan ve endüstri için konsept geliştirmeden, satış aşamasına kadar bilgi birikimine sahip oyuncular yetiştirmeyi amaçlayan Moda Yönetimi Sertifika Programı’nda ise moda, tasarım, işletme, yönetim gibi kavramlar tartışılmakta ve kavramları besleyen düşünce alanları tanıtılmakta.

Alışılmış eğitim metodlarına “modüler” bir yaklaşım getiren 30’ar haftalık her iki program da multidisipliner bir yapıyı benimsiyor. “Tasarım Kültürü ve Yönetimi” ve “Moda Yönetimi” Sertifika Programlarına lisans düzeyinde eğitim almış ve iyi derecede İngilizce bilen herkes başvurabiliyor.

Programlar hakkında daha fazla bilgi için:
http://www.bilgi-tasarimsertifika.com ve http://moda.bilgi.edu.tr
İletişim: Müge Avşar - 0212 311 75 81