Konferans: e-Kitap Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Tarih: 27 Mart 2012, Salı
Saat: 13:30-17:00
Yer: Santral Kampüsü, E1-301

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar, 48. Kütüphane Haftası çerçevesinde kütüphaneci, akademisyen, yayıncı, hukukçu ve e-kitap meraklılarını bir araya getiren konferansa ev sahipliği yapıyor.

Kitap anlayışını tümüyle değiştiren, ortaya çıktığı andan itibaren toplumun her kesiminden kullanıcı tarafından talep gören e-kitaplar, modern hayatın bir parçası haline gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphanesi’nin, 48. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği bu konferansta, e-kitapların oluşturulmasından kullanımına, telif haklarından teknolojisine ve geleceğine, kısaca “e-kitap hakkında bilmek istediğiniz her şey” ele alınacaktır. e-kitap yayıncılığının ve kullanımının özellikle İspanya’daki ve ülkemizdeki üniversitelere katkısı, bunun yanında topluma, yayıncılık sektörüne ve kütüphanelere olan yansımaları değerlendirilecektir.

Konferans herkesin katılımına açıktır.

e-mail: kutuphane@bilgi.edu.tr
İlgili web sayfası: http://library.bilgi.edu.tr
Ulaşım: Taksim AKM önünden Santral Kampüsü’ne ücretsiz ring servisler düzenlenmektedir.

Program:

I. Oturum: